Event / bedrift

FellesReiser

Turoperatør for kulturelle opplevelser

Firma/gruppeturer

Vi har gjennomført mange små og store firmaturer for gruppet som ønsker et program med spennender innehold, kombinert med et faglig innehold.

 

 

Dublin & Belfast

I Dublin er det mange muligheter. Alt fra berømte forfattere, golf, musikk og uteliv til Guinness og Irsk Whiskey museum. Det er også mulig og kombinere Dublin med Nord-Irland med Belfast. I Belfast er det åpnet et nytt Titanic museum på det stedet hvor Titanic ble bygget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stockholm

Sveriges hovedstad brer seg ut over 14 øyer i Mälaren og skuer stolt ut mot Østersjøen i øst. Byens gigantiske offentlige bygninger, slott, rike kulturhistorikk og museer beretter dens 700 år gamle historie på en fascinerende måte.

 

Ingen steder får en "byhistorikken" bedre illustrert enn i Gamla Stan. Forvent deg brosteinsbelagte gågater, skjeve men meget godt bevarte bygninger, Det Kongelige Slott, gotiske kirker og supre kafeer, barer, restauranter og svenske designbutikker.

 

Kulturelle Stockholm. Trendy Stockholm. Råkule Stockholm. Designer Stockholm. Velg og vrak, men Stockholm er det hele. Nedenfor gir vi deg en guide som ramser opp kulturelle høydepunkter som virkelig er noe å fortelle folk om når du kommer hjem igjen.

 

  • Moderna Museet
  • Skansen
  • Vasa Museum
  • Filmstaden og fotografiska
  • Drottningholms slott
  • Den Kungliga Opera og Dramaten
  • Djurgården
  • ABBA museum og mye mye mer.......

 

Roma

Roma, Italias, og en gang i tiden "hele verdens hovedstad" Caput Mundi, som antikens romere sa. "Alle veier fører til Roma" sa man også, og fortsatt kan man kjøre på veier som er over 2000 år gammel. Via Appia Antica har fortsatt sin orginale brostensbelegg.

 

I Roma vil du få sjarmerende kaos, spektakulære bygninger og spennende historie er bare noe av det som vil møte deg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

New York - The big apple

Byen som aldri sover!

Fly direkte til verdensmetropolen fra Oslo på ca. 8,5 time.

 

New York er et av verdens viktigste økonomiske og kulturelle knutepunkter, og byen har en lang rekke kjente museer, teatere, gallerier, mediahus, internasjonale selskaper og børsinstitusjoner.

 

London

London er hovedstaden i England og Storbritannia, og med sin beliggenhet langs elven Themsen har London vært en sentral by siden den ble grunnlagt av romerne for to årtusener siden under navnet Londinium.

London er i moderne tid et av verdens viktigste politiske og økonomiske og kulturelle sentre. Dette henger ikke minst sammen med at London var hovedstad for det britiske imperiet, og dermed i nesten tre århundrer maktsenter for store deler av kloden.

 

Vi kjenner vel kanskje London mest for fotball, teater, musikk, gallerier, puber, museer av alle slag og fantastisk shopping! Men London har mye mer å by på!

 

 

 

 

 

 

 

 

Og reiser man litt utefor London vil dere raskt kunne oppleve Grevskapet Kent som er kjent som Englands have eller en tur til Grevskapet Hampshire og oppleve Highclere Castle (Downton Abbey). Eller en tur til Stratford-upon-Avon, William Shakespeare fødested.

Dette er bare noen enkle forslag og sammen setter vi sammen by og program.